Κριτικές Μελέτες για την Πολιτιστική Κληρονομιά

Οι Κριτικές Μελέτες για την Πολιτιστική Κληρονομιά είναι διεπιστημονικό περιοδικό ανοιχτής πρόσβασης με αξιολόγηση και απευθύνεται σε ερευνητές και επαγγελματίες της διαχείρισης της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Στόχος του περιοδικού είναι η δημοσίευση πρωτότυπων μελετών από το ευρύτερο πεδίο των σπουδών στην πολιτιστική κληρονομιά. Οι Μελέτες ενθαρρύνουν τον διάλογο σχετικά με το περιεχόμενο (εντοπισμός, ταύτιση, ερμηνεία, αξιολόγηση νοηματοδότηση κ.ά.) αλλά και το πλαίσιο (νομοθεσία, διοίκηση, οικονομία, τοπικές κοινωνίες, τόπος, χώρος, μνήμη, ταυτότητα, τοπία κ.ά.) της διαχείρισης της πολιτιστικής κληρονομιάς στη θεωρία και την πράξη.

For English, go to the right ΓΛΩΣΣΑ>ελληνικά>select English>Υποβολή.


Εικόνα Αρχικής Σελίδας Περιοδικού

Πρόσκληση Υποβολής Άρθρων 2021

Σας καλούμε να καταθέσετε πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες έκτασης 8,000 λέξεων (συμπεριλαμβανομένης βιβλιογραφίας) δημιουργώντας λογαριασμό στην ιστοσελίδα του περιοδικού και ακολουθώντας τις οδηγίες για έναρξη νέας υποβολής. Για τις οδηγίες υποβολής δείτε εδώ.

Όλες οι υποβολές περνούν από αξιολόγηση. Για τη διαδικασία και τα κριτήρια αξιολόγησης, δείτε εδώ. Οι δημοσιεύσεις διατίθενται με ανοικτή πρόσβαση από το διαδίκτυο και παίρνουν Digital Object Identifier (DOI). Οι συγγραφείς διατηρούν τα πνευματικά τους δικαιώματα και δημοσιεύουν την εργασία τους με άδεια CC BY 4.0.

Εάν έχετε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με τη συντακτική ομάδα.


Τόμ. 1, Αρ. 1 (2021)

Πίνακας Περιεχομένων

Ερευνητικό σημείωμα

Μήνα Δραγούνη, Στέλιος Λεκάκης, Αναστασία Σακελλαριάδη, Σμαρώ Τουλούπα
PDF
Αλεξάνδρα Κωσταρέλλη, Ευρυδίκη Κατσάλη
PDF